diumenge, 19 d’abril del 2015

LLAC DE MALNIU - PASSEIG PER LA NEU 2015/04/18Estany de Malniu 

Passeig entre la neu per la zona de Malniu, que iniciem al Pla del Refugi, en el que va començar com una ascensió al Puigpedrós (2917m.) que vam haver d'abandonar a la cota 2500 per la densa boira, es va convertir, després del canvi de plans, en una bonica caminada per la neu, cap al llac de Malniu i voltants. A la tornada, un dinar casolà al refugi de Malniu ens va recompensar. Per descomptat, una de les zones més boniques de la Cerdanya.

Accessos i aproximació: a la N-260, al poble de Ger, prendre el desviament cap a Meranges. Passar el poble i seguir la pista forestal fins al refugi (10 km).Situació: el refugi de Malniu es troba a la Reserva Nacional Cerdanya - Alt Urgell, al municipi de Meranges, a 2138 m d'alçada. 


Iniciem la ascensiò per el Pla del Refugi


Estany Sec

Encara que de tant en tant s'obre, la densa boira va tancant el paisatge a mesura que guanyem alçada, tot i que  no és la primera vegada que fem aquesta ascensió, vam decidir fer mitja volta, al no tenir vistes i no exposar-nos al perill de desorientar-nos.
En algun instant el cel s'aclareix i permet veure a l'altura que estem. La vall MerangesRefugi de MalniuEl Puigpedros 2915m


Un gelat Estany de Malniu 2250 m., amb el pic al fons del Castell dels Lladres 2540 m.Gràcies i fins la propera !
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada